AA Grotere letters

U bent hier

activiteiten

andere jonge mantelzorgers ontmoeten?​

boswandeling met ezels

Hoi!

Het Steunpunt Mantelzorg heeft in 2020 een paar leuke bijeenkomsten voor kinderen/jongeren op de planning staan. De activiteiten zijn bedoeld voor kinderen/jongeren vanaf +/- 7 jaar tot 21 jaar, die opgroeien met een broer/zus, of één van de ouders die voor lange tijd (of altijd) extra zorg, hulp of steun nodig heeft. Oftewel: jonge mantelzorgers!

Op zaterdag 28 maart gaan we een boswandeling maken met ezels van de Ezelsocieteit Zeist. Leeftijd: +/-7 – 15 jaar. Ezels zijn bijzondere dieren en het is leuk om te zien hoe ze op je reageren. We nemen de ezels mee het bos in voor een speciale boswandeling. Om 11:00 uur verzamelen bij de Ezelsocieteit. Medewerker Remco vertelt over de ezels en geeft een rondleiding. De ezels worden klaargezet voor de wandeling. Het is altijd even kijken welke ezels zin hebben in een boswandeling. Ze kunnen namelijk nogal eigenwijs zijn. We gaan ongeveer een uur wandelen met de ezels in het bos.Als we terugkomen mogen de kinderen kijken hoe de ezels verzorgd worden en misschien ook zelf een ezel borstelen. Afsluitend is er een lunch.

Ben je erbij? We horen het graag vóór 24 maart. Bel Vanessa (030 - 692 53 19) of mail naar v.houthuizen@mantelzorgzeist.nl

Ook met vragen mag je mailen of een appje sturen naar: 06 53 747 639

Hartelijke groet,

Vanessa Houthuizen

 

eerdere activiteiten

Workshop cupcakes

Op zaterdag 21 april 2018 was er een workshop cupcakes maken bij Fiona's taarten in Zeist. Samen lekker creatief bezig geweest én we hadden iets lekkers om mee naar huis te nemen. 

- Spoorwegmuseum

Voor jonge mantelzorgers organiseren wij regelmatig leuke activiteiten. Zo zijn wij op 4 november 2017 naar het Spoorwegmuseum geweest!

- Sport en pizza party

​Op 20 mei 2017 organiseerde het Steunpunt Mantelzorg speciaal voor jonge mantelzorgers een Sport en Pizza party. Na veel leuke activiteiten in de sporthal gingen we onze eigen pizza's samenstellen en daarna gezellig opeten. 

- Ezelwandeling

heb je zelf een leuk idee? laat het ons weten!