AA Grotere letters

U bent hier

Dag van de Mantelzorg 2017

Beste mantelzorger,

Het was dit jaar de derde keer dat organisaties in Zeist tijdens de Dag van de Mantelzorg allerlei activiteiten aanboden voor mantelzorgers.

Wij zijn verheugd dat zoveel organisaties meegedaan hebben en daarmee hebben laten zien hoe belangrijk zij vinden wat u doet.

In deze special van VoorElkaar staan alle activiteiten op een rij. Het waren er meer dan twintig, waarvan de helft openstond voor álle mantelzorgers in Zeist.

Een overzicht van alle activiteiten die hebben plaatsgevonden op de Dag van de Mantelzorg 2017 vindt u hier.

 

fotoverslag Dag van de Mantelzorg 2017
 

Klik hier voor een fotoverslag van de Dag van de Mantelzorg 2017.

 

evaluatie

Wij zijn benieuwd hoe u op de Dag van de Mantelzorg terugkijkt. Wat ging goed, wat kan beter? Doet u volgend jaar weer mee…?

Klik hier om de enquête over de Dag voor de Mantelzorg 2017 in te vullen. 
Alvast bedankt.

 

dankwoord wethouder Fluitman

Eén keer per jaar staan mantelzorgers in de schijnwerpers: dat is op de Dag van de Mantelzorg. Waarom ik die dag zo belangrijk vind? Het hele jaar door zetten mantelzorgers zich, vaak geruisloos, in voor een ander. Op deze dag draait het een keer om hén.

Als ik mantelzorgers spreek, ben ik altijd onder de indruk van hun positieve instelling en veerkracht. Maar dat neemt niet weg dat leven met iemand die veel zorg nodig heeft, of een verslaving of beperking, behoorlijk zwaar kan zijn. Mantelzorg overkomt je en kan je leven aardig op zijn kop zetten.

De Dag van de Mantelzorg is een kans om alsgemeente onze waardering te tonen voor álle mantelzorgers, jong en oud.Een kans die wij graag aangrijpen! Mantelzorgers zijn van onschatbare waarde. Samen met professionals zorgen zij ervoor dat mensen die dat nodig hebben zorg en ondersteuning krijgen.

Het is mooi om te zien dat er dit jaar weer zoveel organisaties meedoen aan de Dag van de Mantelzorg, en leuke en bijzondere activiteiten organiseren. Bent u mantelzorger? Gun uzelf een gezellige dag en meld u aan voor een van de activiteiten. U staat altijd klaar voor een ander. Ervaar zelf dat anderen ook graag een keer klaarstaan voor ú.

Ik wens u een mooie Dag van de Mantelzorg 2017!

 

Marcel Fluitman

wethouder maatschappelijke ondersteuning