AA Grotere letters

U bent hier

mantelzorgcompliment

Zorgt u intensief voor een ander? Of kent u iemand die dat doet?

Dan is het Mantelzorgcompliment hiervoor bedoeld. Woont u met iemand samen die langdurig ziek is, verslaafd, in de war of een beperking heeft?

En ligt de zorg vooral bij u? Of is er iemand in uw omgeving een familielid, vriend of buur - voor wie uw hulp onmisbaar is? 

Dan wil de gemeente Zeist u heel graag waarderen voor wat u doet. Als mantelzorger bent u veel belangrijker dan u zelf misschien denkt.
Namens de gemeente bieden wij u daarom het Mantelzorgcompliment aan.

Het Mantelzorgcompliment Zeist is een tegoedbon die besteed kan worden aan een van de vele activiteiten, bijvoorbeeld een lekkere lunch, een voorstelling, iets op het gebied van wellness, een goed boek, of iets anders, naar éigen keuze.

 

Mantelzorgcompliment 2020

Het Mantelzorgcompliment wordt in 2020 volgens dezelfde formule voortgezet als voorgaande jaren. Het Mantelzorgcompliment is een tegoedbon met diverse bestedingsmogelijkheden, die tot en met 28 februari 2021 kan worden besteed.

Mantelzorgers die zorgen voor iemand die in Zeist woont, kunnen van 6 mei tot 15 oktober het Mantelzorgcompliment bij ons aanvragen. Daarna worden alle aangevraagde mantelzorgcomplimenten in één keer verstuurd.

 

Klik hier om u aan te melden voor het Mantelzorgcompliment 2020.

Klik hier voor onze antwoorden op veelgestelde vragen.

 

 

hoe

  • Na aanmelding ontvangt de mantelzorger eind oktober 2020 van ons een tegoedbon met een veelheid aan keuzemogelijkheden.
  • De mantelzorger kiest zelf de activiteit en ‘betaalt’ met de bon.
  • Iedere mantelzorger kan het Mantelzorgcompliment per jaar één keer ontvangen.
  • Meerdere mantelzorgers rondom dezelfde persoon - ook thuiswonende kinderen - komen allemaal voor het compliment in aanmerking.
  • De aanmeldgegevens slaan wij op in ons systeem, we gaan ervan uit dat de mantelzorger en degene die de zorg ontvangt hiermee instemmen.
  • Wij gebruiken de gegevens uitsluitend voor intern gebruik.

     

Gemeente Zeist

 

 

 

 

Klik hier om de bestedingsmogelijkheden van het mantelzorgcompliment 2019 te bekijken.

Het overzicht waar de tegoedbon 2020 kan worden besteed volgt later.